TSOK Festival

True Sound Of Kamenica Festival се враќа во Македонска Каменица! Пред официјализација се договорите со изведувачите, а сите детали ќе бидат објавени до крајот на наредната недела.
Време е за ново фестивалско поглавје!
True Sound Of Kamenica 2017 ♥

Comments are closed