Тендерска постапка за набавка на опрема за Културно информативен центар “Романса” во рамките на проектот CB006.1.21.191

Референтен број:  CB006.1.21.191– PP1 – Supply 1 Културно информативниот центар “Романса” има намера да додели договор за набавка на опрема за … ПОВЕЌЕ