“БРАЧНА ИГРА”

ХУМАНИТАРНА ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА “Душички” -вторник 13.12.2022 год. -почеток: 19 часот -влез:70 ден. Почитувани КИЦ Романса Македонска Каменица заедно со продукција … ПОВЕЌЕ

СМЕНАТА” 12+

– тинејџерскиот трилер „Смената“ премиерно во Македонска Каменица -вторник 29.11.2022 год. -почеток 18 часот -влез: 70 денари ФИЛМОТ Е ПОБЕДНИК … ПОВЕЌЕ