Изјава за медиумите на градоначалникот на општина Македонска Каменица д-р Дарко Митевски по повод Каменичко Културно Лето 2016 год.

Градоначлникот на општина Македонска Каменица д-р Дарко Митевски даде изјава за медиумите по повод Каменичко Културно Лето 2016 год и … ПОВЕЌЕ