ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА “МОРЕ ОД СКРШЕНИ СРЦА”

Почитувани,
Културно информативниот центар”Романса”Македонска Каменица ве поканува на промоција на книгата”Море од скршени срца” на нашиот роднокраерн автор Филип Стоименовски од с.Моштица,Македонска Каменица.
Промоцијата на првото издание на нашиот роднокраен автор ќе се одржи во салата за состаноци во Домот на Културата во Македонска Каменица и тоа:
-среда,15.03.2023 година
-почеток 12 и 30 часот
Дојдете сите заеднички да му дадеме подршка ди да му посакаме поголем успех понатаму и да продолжи со пишување и на уште многу дела.
Со почит,
Bookmark the permalink.

Comments are closed