СТЕНД АП ШОУ СО ФАНТАСТИЧНИОТ БОЈАН ВЕЛЕВСКИ

Почитувани како што напоменавме еве денес излегуваме и со официјален датум за стенд ап шоуто со фантастичниот шоу мен Бојан Велевски само во Домот на Културата
-четврток 22.12.2022 година
-почеток: 19 часот
-влез:100 денари
Дојдете сите заеднички да се насмееме и да уживаме во шоуто кое ќе го приреди стенд ап комичарот Бојан Велевски.
Bookmark the permalink.

Comments are closed