БИБИ И БОБИ-СНЕШКОВГРАД

-детски анимиран филм за сите генерации
Почитувани со големо задоволство ви го најавуваме детското филмско остварување со најсаканите и најбараните детски филмски ѕвезди Биби и Боби.
Премиерното издание на Снешковград само за вас во Домот на Културата во Македонска Каменица
-ВТОРНИК 20.12.2022 ГОДИНА
-ПОЧЕТОК 17.30 ЧАСОТ
-ВЛЕЗ:100 ДЕН.
Карти веќе од утре може да се набавуваат во Домот на Културата од 09 до 15 часот.
Во прилог и трејлерот:
Се гледаме…
Bookmark the permalink.

Comments are closed