ПАЦИЕНТИ-урнебесна хит комедија

Урнебесна комедија ПАЦИЕНТИ
-вторник,15.11.2022 година
-почеток : 19 часот
-влез: 100 денари
Режија: Ѓорѓи Ризески
Играат: Роберт Ристов, Мирјана Поповска Ристов и Радо Алексовски
Сценографија: Роберт Ристов
Автор на ликовно сценски решенија: Игор Љубовчевски Љубац
Изработка на плакат и рекламен материјал: Методи Ангелов
„КАДЕ СЕ ПАРИТЕ? “
… Е најчесто поставуваното прашање во овие кризни времиња.
Што ќе се случи доколку дома викнете хипнотизер за да помогне да се добијат искрените одговори.
Повеќе за претствата дознајте на линкот: http://teatarprovokacija.mk/vecerni-pretstavi/pacienti/
Играат: Мирјана П.Ристов, Роберт Ристов, и Радо Алесовски
Картите уште од денеска можете да ги набавувате во просториите на Домот на Културата од 09 до 15часот
ДОЈДЕТЕ СИТЕ ЗАЕДНИЧКИ ДА СЕ НАСМЕЕМЕ И ДА УЖИВАМЕ ВО ПРЕКРАСНАТА ХИТ ТЕАТАРСКА КОМЕДИЈА ВО РЕЖИЈА И ИЗВЕДБА НА ТЕАТАР ПРОВОКАЦИЈА
Bookmark the permalink.

Comments are closed