НАЈГОЛЕМИОТ БАЛКАНСКИ СТЕНД АП И ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

17 Октомври 2022 година
почеток:20 часот
Влез:100 денари
Почитувани,
Не пропуштајте да бидете дел од најголемиот балкански стенд ап во Домот на Културата во Македонска Каменица на 17 Октомври 2022 година.
На него ќе настапат врни балкански стенд ап комочари меѓу кои:
1.ХАЗИМ МУЈЧИНОВИЌ-актер во серијалот “Луд збунет нормален”-актер од БИХ
2. ЈАГОДА ЈОВАНОВИЌ-Стнед ап комичар од Србија
3.ИВАНА НАСКОВА-Долги години во македонската јавност,ја познаваме како радио и ТВ водителка.
4.СРЃАН СЛИЈЕПЧЕВИЌ-комичар од Зрељанин(Србија)

Bookmark the permalink.

Comments are closed