КАМЕНИЧКО КУЛТУРНО ЛЕТО 26-28 АВГУСТ 2022 ГОДИНА

Целосната програма за најголемата манифестација на истокот и пошироко која ќе се одржи на Градскиот плоштад во Македонска Каменица од 26 до 28 Август 2022 година.Овогодинешната манифестација е во организација на КИЦ”Романса”Македонска Каменица,Општина Македонска Каменица и нашиот најверен соработник Руднци за Олово и Цинк “Саса” од Македонска Каменица

Bookmark the permalink.

Comments are closed