Петар Грашо на Градски плоштад во Македонска Каменица

Еден од најпознатите хрватски изведувачи, текстописци, кантавтори и композитори, човек кој во богатата кариера соработува со сите популарни балкански музичари и е добитник на сите музички награди во регионот, доаѓа во Македонска Каменица.
💜Петар Грашо со комплетна екипа е подготвен за спектакуларно музичко доживување.💜
Градски плоштад
Македонска Каменица
28.08.2022
Bookmark the permalink.

Comments are closed