Каменичко Културно Лето 2022-најава за 26 Август

На 26.08.2022 година ќе настапи македонскиот бенд НОКАУТ кој ќе ги изведе сите големи хитови.
Подгответе се за аудио-визуелно шоу!
Честа да го отвори најголемиот музички настан ова лето му припаѓа на виртоузот Џамбо Агушев и неговиот оркестар.
Сигурно е дека одлична атмосфера ќе завладее уште на самиот старт.
♥️Џамбо Агушеви Оркестар на Градски плоштад во Македонска Каменица♥️
👉26.08.2022 година
Одбројувањето започнува,  за многу ексклузивни информации за сите настани ова лето,ќе можете да следите на нашите официјални страници.
Bookmark the permalink.

Comments are closed