Наум Петрески и Зуица Лазова на градски плоштад во Македонска Каменица

Во рамките на Каменичко Културно Лето 2017 година на градскиот плоштад во Македонска Каменица ке настапат едни од најпознатите фолк изведувачи од Република Македонија Наум Петрески и Зуица Лазова.

Концертот на мега фолк ѕвездите од Македонија ке биде на 25 Август 2017 година со почеток од 21 часот.

Затоа ги покануваме сите граѓани од општината но и околните градови на присуствуваат и да уживаат во концертите на познатите фолк џвезди…

Bookmark the permalink.

Comments are closed