ДЕН НА ДИЈАСПОРАТА 2017 ГОДИНА

Општина Македонска Каменица и Културно – информативен центар „Романса“ Македонска Каменица, Република Македонија неколку години по ред заеднички ја организираат … ПОВЕЌЕ