ДОБИТНИЦИ НА НАГРАДИТЕ ОД КОНКУРСОТ ПО НАЈУБАВИ ЛИКОВНИ ТВОРБИ

Културно ингормативниот центар “Романса“Македонска Каменица формираше комисија со решение за избор на најубава ликовна творба, која деновиве направи селекција и ги избра најубавите ликовни творби.

Ова се добитниците на наградите:

1.награда Цветанка Стојковска 9 одд од с.Саса-Дводнево патување во ракмите на меморијалниот турнир Миле Јаневски Џингар

2.награда Христина Атанасовска 9 одд при о.у.св:Кирил и Методиј-школски прибор

3.награда Сара Веселиновска о.у.св:Кирил и Методиј-ручек и пијалок по избор за двајца

Добитниците на наградите можат да ги подигнат во просториите на домот на културата.

Bookmark the permalink.

Comments are closed