Среќен 8-ми Март

Културно-информативниот центар “Романса”од Македонска Каменица на сите припаднички на понежниот пол во Република Македонија им го честита денешниот празник 8-ми Март им посакува многу здравје, среќа и успеси во животот.

Bookmark the permalink.

Comments are closed