Спектакуларен Дочек на Новата 2017 година на градски плоштад во Македонска Каменица

Веке неколку години наназад традиционално дочекот на Новата Година се одбележува на ново изградениот градскиот плоштад во Македонска Каменица.

15631429_10208589034031337_879848434_o

Оваа година општина Македонска Каменица и културно-информативниот центар “Романса”  го организираат најмасовниот дочекна Новатa 2017 Година.

ognomet

За одличната  атмосфера и добрата забава ке се ке се погрижи Модерато Бенд од Македонска Каменица.

15658103_10208589034151340_1485791487_o

За сите присутни на градскиот плоштад ке има обезбедено топло чајче и топла ракија,сите вие кои се уште се немате одлучено каде ке ја дочекате новата година повелете на граскиот плоштад заеднички да ја дочекаме Новата 2017 година. Дочекот на Новата 2017 година ке биде одбележан со спектакуларен огномет…

15631437_10208589032871308_1179115008_o

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed