Незаборавен концерт на Цеца во Македонска Каменица

Вчера Цеца Ражнатовиќ на градскиот плоштад во Македонска Каменица одржа спектакуларен и незаборавен концерт.

На овој концерт беа срушени сите рекорди на посетеност.

Во досегашните неколку години на манифестацијата Каменичко Културно Лето не беше видена ваква рекордна посетеност.

Bookmark the permalink.

Comments are closed