Спектакуларен концерт на Мирослав Илиќ во Македонска Каменица

Започна големото балканско музичко шоу во Македонска Каменица.

Музичката легенда Мирослав Илиќ оддржа концерт за паметење, за сите генерации. Атмосферата пред неговиот настап ја загреваше македонскиот бенд Риплеј.

На концертот присуствуваа на 6000 прусутни од повекето градови од земјава и гости од Репувлика Бугарија.

Bookmark the permalink.

Comments are closed