Видео најави на балканските музички ѕвезди Мирослав Илиќ и Цеца Ражнатовиќ

Видео најави на најголемите балкански ѕвезди Мирослав Илиќ и Цеца Ражнатовиќ по повод најголемото балканско музичко шоу на градскиот плоштад во Македонска Каменица од 26.08 до 28.08.2016 година

Bookmark the permalink.

Comments are closed