Сузана Гавазова во Македонска Каменица, Градски плоштад, 27 август 2016 година

Една од нашите најпознати но и најзгодни фолк пеачки доаѓа во Македонска Каменица…

636046991100662639

Сузана Гавазова со сиот свој телесен раскош и гламур, ќе биде дел од најдолемото балканско музичко шоу ова лето!

Bookmark the permalink.

Comments are closed