Еден од најголемите балкански мега ѕвезди гостува во Македонска Каменица

13713399_10207331527954471_236451165_n

КАМЕНИЧКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2016 ГОДИНА…ВИ ПРЕТСТАВУВА: МИРОСЛАВ ИЛИЧ, eден од најголемите балкански мега ѕвезди, ќе биде дел од најголемото балканско музичко шоу ова лето.

Концерт на МИРОСЛАВ ИЛИЧ во Македонска Каменица Градски плоштад, 26 август 2016 година.

Bookmark the permalink.

Comments are closed