ДРАГАН МИЈАЛКОВСКИ во Македонска Каменица

13689585_10207330135719666_1226786763_n

Една од најголемите легенди на македонската музичка сцена, ДРАГАН МИЈАЛКОВСКИ, изведувач кој го потврди својот настап на најголемото балканско музичко шоу ова лето. ДРАГАН МИЈАЛКОВСКИ во Македонска Каменица Градски плоштад, 27 август.

Легендата на забавната музика, личноста која ги постави темелите на поп правецот во Македонија, човекот со кој пораснаа многу генерации.

Драган Мијалковски, во текот на својата долгогодишна музичка и естрадна кариера има отпеано голем број на хитови. Меѓу најпознатите, кои ќе имате можност во живо да ги слушнете на неговиот концерт се Кажи ми, Кажи нешто драга и слично.

Bookmark the permalink.

Comments are closed