ФИЛИП БОЖИНОВСКИ доаѓа во Македонска Каменица!

filip

ФИЛИП БОЖИНОВСКИ доаѓа во Македонска Каменица! Градски плоштад, 27 август 2016

Момчето што балканската јавност го запозна со учеството на музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“

Талентираниот пејач пред неколку месеци ја промовираше неговата прва песна на српски јазик „Туго моја“ која моментално е хит на сите радиостаници во Србија, Босна и Херцеговина и во Македонија.

Bookmark the permalink.

Comments are closed