Каменичко Културно лето 2015

Веќе неколку години по ред Македонска Каменица одржува една прекрасна манифестација која прерасна во традиција и секоја година при крај на месец Август, Македонска Каменица е центар на источна Македонија. Организирањето на оваа манифестација во чест на Денот на Рударите и Денот на Општина,28 август привлекува многу туристи во нашата мала, но преубава општина.

Ѕвезди на Каменичко Културно лето 2015 беа:

ЛЕПА БРЕНА

lepa brena

СУПЕРХИКС

superhiks

Боби Мојсовски & бенд

bobi

 Eye Cue

eye cye
 НОКАУТ

nokaut
Оливер Петковски

petkovski


Мјузикл „Коштана“

kostana

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed