True Sound Of Kamenica

13664653_10207285874293158_268087569_n

True Sound Of Kamenica 2015, 3-4 July


Makedonska Kamenica
Green Out OfficialMANUEL DE LA MAREZosterDj DiassDouble D, ,Dj Darkman и др…

13652391_10207285874733169_1552399965_n

True Sound Of Kamenica 2014, 11 July
Makedonska Kamenica
Vladimir AćićLoco Baby [Official]], Momo DobrevChristian CrakenMiss PARTY, Borce Panov, DJ Abrasev Dragan, DJ Zoki Poki Zoran Dimov, DJ Darkman Toni Milenkovski

13644192_10207285874813171_1181531876_n

* True Sound of Kamenica е фестивал кој во 2014 година го имаше своето премиерно издание. Фестивалот беше пионерски обид за поттикнување на урбаното и културно живеење во Македонска Каменица, а извонредните настапи на деветте реномрани диџеи од Балканот беа мотив фестивалот да расте и да се развива.
* True Sound of Kamenica 2015 значително се разликуваше од нашето првенче. Покрај врвните музички имиња од електронската сцена, годинашниов дводневен фестивал понуди и спектар од врвни , рок и хип хоп артисти. И покрај промената на концептот, нашата единствена цел остана иста: урбано будење и градење на улична култура

13652471_10207285873693143_296935388_n
.

Bookmark the permalink.

Comments are closed