МОМЧЕТО ФАНТОМ (Phantom Boy)

Нов детски анимиран филм+8г. Продолжуваме со активностите во Јули со нова кинопроекција на детскиот анимиран филм Момчето фантом. СРЕДА 06.07.2022 … ПОВЕЌЕ

“ЏИФОНИ” МАКЕДОНИЈА

Најдобриот филмски фестивал за деца и млади, Џифони Македонија кој  деновиве  се одржа во просториите на КИЦ”Романса”односно во Домот на … ПОВЕЌЕ

Тендерска постапка за набавка на опрема за Културно информативен центар “Романса” во рамките на проектот CB006.1.21.191

Референтен број:  CB006.1.21.191– PP1 – Supply 1 Културно информативниот центар “Романса” има намера да додели договор за набавка на опрема за … ПОВЕЌЕ