група Чардаш и новата македонска музичка ѕвезда Ристе Ристески ке гостуваат на Каменичко Културно Лето 2017 година

Една од прекрасните фолку групи од Република Македонија група Чардаш ке настапи на градскиот плоштад во Македонска Каменица,во рамките на … ПОВЕЌЕ