Тендерска постапка за набавка на опрема за Културно информативен центар “Романса” во рамките на проектот CB006.1.21.191

Референтен број:  CB006.1.21.191– PP1 – Supply 1 Културно информативниот центар “Романса” има намера да додели договор за набавка на опрема за … ПОВЕЌЕ

Прес-конференција по повод проектот „Реставрација на места со историско и културно значење и зачувување на материјалното и нематеријалното културно наследство во Белица и Македонска Каменица“

На 26.02.2019, 11:00 часот по локално време, во Салата на општинскиот Совет на општина Белица – Република Бугарија, се одржа Прес конференција по … ПОВЕЌЕ