ПРОМОЦИЈА НА “ЉУБОВНИ БИТКИ” НА ЗЛАТКО СТОИМЕНОВ

Почитувани,
КИЦ Романса Македонска Каменица продолжува со подршка на роднокрајни автори.Денеска излезе второто издание на нашиот роднокраен автор и сограѓанин Златко Стоименов со наслов”Љубовни битки”.Закажавме и промоција за истото дело веќе во петок на 17.03.2023 година со почеток од 12 часот.Сите заинтересирани кои сакаат да слушнат и видат колку успешни поети имаме од нашиот крај да повелат на промоцијата.
КИЦ Романса ќе продолжи и понатаму со поддршка на наши роднокрајни автори.
Bookmark the permalink.

Comments are closed