“ФАРАОНОТ,ДИВЈАКОТ И ПРИНЦЕЗАТА”-втора категорија

СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ
-Детска кинопроекција повторно во Домот на Културата во Македонска Каменица.
-Уште една авантура за најмладата популација каде можат да уживаат во приказната за фараонот,дивјакот и принцезата.
-13.03.2023 год.премиерно издание
-почеток: 18 часот
-влез: 100 денари
-20.03.2023 год.репризно издание
-почеток: 18 часот
-влез: 100 денари
Кратка содржина:
Три шарени, софистицирани анимирани приказни од Судан, средновековна Франција и Турција од 18 век.
трејлерот:
Специјално за најмалата популација.Не пропуштајте ги пролетните авантури…
Bookmark the permalink.

Comments are closed