РОДЕН ЛАЖГО-комедија

 14+,урнебесна комедија
Почитувани КИЦ Романса ве поканува на нова кинопроекција во Домот на Културата во Македонска Каменица.Еден од поновите урнебесни комедии доаѓа во Македонска Каменица
“Роден Лажго”-француска урнебесна комедија
07.03.2023 год.-премиерно издание
-почеток 19 часот
-влез: 100 денари и
10.03.2023 год.репризно издание.за сите кои ќе го пропуштат премиерното издание
-почеток 18.00 часот
-влез: 100 денари
Дојдете сите заедно да се насмееме со урнебесната комедија и за миг да заборавиме на секојдневните проблеми.Не пропуштајте ја оваа прилика.
Кратка содржина:
Жером е триесет годишник, кој се занимава со продажба на јахти во Ница. Но што повеќе време поминуваат со него, луѓето откриваат дека тој е астронаут, шампион во карате, пријател со мис Универзум… Всушност Жером е компулсивен лажго. Еден ден кога ќе се разбуди му станува јасно дека сите негови лаги стануваат вистина, и тогаш почнуваат вистинските невољи…
трејлерот на филмот:
Bookmark the permalink.

Comments are closed