ИЗЛОЖБА НА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ФОТОГРАФИИ НА СТОЈАНЧЕ ВЕЛИЧКОВСКИ

Почитувани,
За прв пат во Домот на Културата во општина Македонска Каменица ќе се отвори самостојна изложба на експериментални фотографии на Стојанче Величковски од Крива Паланка.
Отворањето на изложбата на експеримантални фотографии ќе се одржи во Домот на Културата и тоа:
-Петок 27 Јануари 2023 година
-почеток 12 и 30 часот
Повелете заеднички да го проследиме на отворањето на изложбата каде ќе имате можност да слушнете нешто повеќе за нив од самиот Стојанче Величковски кој ќе ја отвори и изложбата
Bookmark the permalink.

Comments are closed