“БРАЧНА ИГРА”

ХУМАНИТАРНА ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА “Душички” -вторник 13.12.2022 год. -почеток: 19 часот -влез:70 ден. Почитувани КИЦ Романса Македонска Каменица заедно со продукција … ПОВЕЌЕ