ЕДНОДНЕВЕН САЕМ НА КНИГИ

Почитувани,Културно информативниот центар”Романса”Македонска Каменица заедно со издавачката куќа САКАМ КНИГИ по втор пат оваа година го организираат еднодневниот саем на книга во Домот на Културата во Македонска Каменица.
Еднодневниот саем ќе се одржи на 18.11.2022 година,петок, со почеток од 10 до 18 часот и истиот ќе се одржи во просториите во Домот на Културата.
Книгата е нашето најголемо ботатство.
Да се читаат книги што повеќе, младите да ја негуваат љубовта кон читањето, луѓето што почесто да ги посетуваат библиотеките.
Bookmark the permalink.

Comments are closed