ЗВУКОТ НА РАДОСТА

“Звукот на радоста” всушност е новата театарска премиера на нашите актери аматери од Македонска Каменица во режија на Тара Димитровска.
Петок, 11.11.2022 год.
18 часот
влез:слободен
Дојдете да ги гледаме и подржиме нашите идни актери каде еден ден ќе ги гледаме со сигурност и на малите тв екрани.
Со срце за Македонска Каменица💓
Bookmark the permalink.

Comments are closed