СМЕНАТА” 12+

– тинејџерскиот трилер „Смената“ премиерно во Македонска Каменица -вторник 29.11.2022 год. -почеток 18 часот -влез: 70 денари ФИЛМОТ Е ПОБЕДНИК … ПОВЕЌЕ

КАЈМАК

-кинопроекција-16+ Најновото македонско филмско остварување на нашиот најпознат режисер Милчо Манчевски. „Кајмак на Милчо Манчевски ја доживеа и премиерата во … ПОВЕЌЕ

ЗВУКОТ НА РАДОСТА

“Звукот на радоста” всушност е новата театарска премиера на нашите актери аматери од Македонска Каменица во режија на Тара Димитровска. … ПОВЕЌЕ

МИМИ

Најновото македонско филмско остварување и во Домот на Културата во Македонска Каменица -понеделник,07.11.2022 година -почеток 19 часот -влез: 100 ден. … ПОВЕЌЕ