ДИЗНИ

Аматерска театарска претстава
Почитувани ви го претставуваме првото издание на нашата и вашата режисерка Тара Димитровска.Прво издание направено и сработено со наши аматерски актери,ученици од нашите училишта од Општина Македонска Каменица.
-Сплет од повеќе претстави претставена во едно…
-Дојдете заеднички да го видиме потенцијалот на идните актери и актерки од Општина Македонска Каменица..
-Наши ученици и идни студенти
-ПОНЕДЕЛНИК 31.10.2022 ГОДИНА
-ПОЧЕТОК: 19 ЧАСОТ
-ВЛЕЗОТ Е СЛОБОДЕН
Bookmark the permalink.

Comments are closed