КАМЕНИЧКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2022 СО НОВИ ТЕРМИНИ

Одложените настани од #ККЛ2022 ќе се одржат во нов термин.
Повеќе информации ќе бидат објавени во наредните неколку денови.
Bookmark the permalink.

Comments are closed