НОВ ЈАВЕН ПОВИК ДО ЛОКАЛНИТЕ УГОСТИТЕЛИ ЗА УЧЕСТВО НА МАНИФЕСТАЦИЈА „КАМЕНИЧКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2022“

Културно-информативен центар „Романса“ Македонска Каменица одреди нови термини за одржување на манифестацијата Каменичко Културно Лето 2022 година. Термините за манифестацијата … ПОВЕЌЕ