МОМЧЕТО ФАНТОМ (Phantom Boy)

Нов детски анимиран филм+8г.
Продолжуваме со активностите во Јули со нова кинопроекција на детскиот анимиран филм Момчето фантом.
СРЕДА 06.07.2022 ГОДИНА
ПОЧЕТОК:19 ЧАСОТ
ВЛЕЗ:50 ДЕНАРИ
Кратка содржина: Лео, 11-годишно момче од Њуjорк, може да стане невидлив и да поминува низ ѕидови. Се спријателува со Алекс, полицаец, кој е привремено во инвалидска количка. Принудени се да внимаваат на Мари, своеглава новинарка, која тргнува во потрага по злосторникот, а во која Алекс е тајно вљубен…
Bookmark the permalink.

Comments are closed