ПОДДРШКА НА РОДНОКРАЈНИ АВТОРИ

Почитувани
КИЦ”Романса”Македонска Каменица веќе започна со поддршка на роднокрајни автори во издавање на разни дела без разлика дали се литературни или ликовни дела.Досега го поддржавме издавањето на сликовницата на нашата ученичка Софија Ситновска а еве денес и ново издание на нашата сограѓанка Климентина Соколовска со наслов”Без Крилја”
КИЦ”Романса” и во иднина ќе продолжи со поддршка на роднокрајни автори и веќе наскоро ке промовираме и ново издание.
Со почит,
Bookmark the permalink.

Comments are closed