СТЕНД АП ШОУ СО МАРЈАН ГЕОРГИЕВСКИ

ДОМ НА КУЛТУРАТА
ЧЕТВРТОК 23.06.2022 год
Почеток:20 часот
ВЛЕЗ:100 ДЕН.
Еве, драги мои, пред 12 години почнав да се занимавам со стендап комедија, настапив низ цела Македонија, низ цел балкан, бев во Америка, Канада, Австралија, Германија…
Но во Мак. Каменица никогаш не сум настапил.Е па драги мои дојде и тој ден:) сакате да ве заболат стомачните од смеење, за комшиите, за глупостите што ги правиме кога сме пијани и кога сме трезни ни е срам дека ја замарвме бившата девојка, за женски – машки светови, за инстаграм албуми со наслов summer 2022, за гастербајтерите после 2 год. живот во Германија што се враќаат со БМВ- то а од внатре ” јачи ” Цеца… за тетка ти што ти пишува коментари на Facebook… и за уште многу други теми , за маслото дека поскапе… а не, не тоа не е смешно… дојдете да се понасмееме за животот во Македонијава наша
Ве сака ваш Марјан Георгиевски…
Bookmark the permalink.

Comments are closed