НЕДЕЛА НА КИНОПРОЕКЦИЈА ВО ДОМОТ НА КУЛТУРАТА

Почитувани љубители на играните и анимираните филмови КИЦ Романса Македонска Каменица веке следната недела најавува кинопроекција на филмови за помалата и поврозрасната популација и тоа:
-ВТОРНИК 14.ЈУНИ 2022 ГОДИНА ПОЧЕТОК 20 ЧАСОТ
С Е С Т Р И-Уште еден македонски игран филм премиерно во Домот на Културата,ВЛЕЗ:100 ДЕНАРИ
Режисер:Дина Дума,+12 год.
Во прилог и трејлерот за филмот:
-ЧЕТВРТОК 16.ЈУНИ 2022 ГОДИНА ПОЧЕТОК 19 ЧАСОТ
Неверојатната приказна за “ЏИНОВСКАТА КРУША”
детски анимиран филм,ВЛЕЗ:70 ДЕНАРИ,+8 ГОД.
КАРТИТЕ И ЗА ДВАТА ФИЛМА СЕ ПУШТЕНИ ВО ПРЕТПРОДАЖБА УШТЕ ОД ДЕНЕСКА И МОЖЕТЕ ДА ГИ КУПИТЕ ОД ДОМОТ НА КУЛТУРАТА
ДОЈДЕТЕ ЗАЕДНИЧКИ ДА УЖИВАМЕ ВО КИНОПРОЕКЦИЈАТА И ЗАЕДНИЧКИ НА ГО ПОЧНЕМЕ ЛЕТНИОТ РАСПУСТ…
Bookmark the permalink.

Comments are closed