ОТВАРАЊЕ НА ИЗЛОЖБА НА 35-ТА КОЛОНИЈА СВ.ЈОАКИМ ОСОГОВСКИ И ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА”ИСТОРИСКИТЕ КОНТРОВЕРЗИИ ЗА НАСТАНИТЕ ВО 2001 ГОДИНА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА”

Денеска во фоајето на Домот на Културата во Македонска Каменица беше отворена изложбата од 35-та ликовна колонија СВ:Јоаким Осоговски а … ПОВЕЌЕ