група Чардаш и новата македонска музичка ѕвезда Ристе Ристески ке гостуваат на Каменичко Културно Лето 2017 година

Една од прекрасните фолку групи од Република Македонија група Чардаш ке настапи на градскиот плоштад во Македонска Каменица,во рамките на КАменичко Културно Лето 2017 година.

Групата која што има настпувано на многу концерти во земјава заедно со Бајса Арифовска и пријателите. Настапот на група Чардаш ке започне од 21 часот на 27 Август и ке биде како загревање за мега настанот на вечерта и концертот на Владо Георгиев со почеток од 22 часот.

Победникот на најгледаното телевизиско музичко шоу во регионот Ѕвездите на Гранд, Ристе Ристеско ке гостува на Каменичко Културно Лето 2017 година, 20-годишниот талентиран пејач Ристе Ристески од Охрид кои ја одушеви балканската публика со неколку прекрасни изведби на песни од балканската музичка естрада

Затоа не прошуштајте го неговиот настап и на градскиот плоштад во Македонска Каменица на 28 август со почеток од 21 часот како загревање за балканската музичка ѕвезда Саша Ковачевиќ кој ке настапи од 22 часот.

Bookmark the permalink.

Comments are closed