ЛЕТО ВО КАМЕНИЦА 2017 ГОДИНА

Македонска Каменица Ве кани на најубавиот крај на топлото лето.
Четири дена за вистинско музичко доживување.
Доаѓаат!
Црвена Јабука на 26-ти август,
Владо Георгиев на 27-ми,
Саша Ковачевиќ на 28-ми август
и многу врвни македонски изведувачи.
Една сцена, еден плоштад и илјадници насмеани лица.
Не пропуштајте!
„Лето во Каменица“! За сите Вас!
Од 25-ти до 28-ми август!
видео: Андреј Ѓорѓиевски
генерални покровители: општина Македонска Каменица и Рудник „Саса“
организатор: Културно-информативен центар „Романса“ Македонска Каменица

Bookmark the permalink.

Comments are closed