ДЕТСКА ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА“ СЕДУМ СНЕЖАНИ И ЏУЏЕТО МРЗЛИВКО“

По повод 1 јуни меѓународниот ден на детето во организација на КИЦ Романса од Македонска Каменица и подршка од општина Македонска Каменица на ден 1 јуни четврток со почеток од 19 часот во Домот на Културата во Македонска Каменица ке гостува детскиот театар при Домот на Културата Мирка Гинова од Демир Капија со претставата “Седумте снежани и џуџето мрзливко“

По тој повод КИЦ Романса Македонска Каменица ги повикува сите деца од основното и средното училиште од Македонска Каменица да ја проследат оваа прекрасна детска претстава и да уживаат во изведбата на  претставата.

Влезот за детската претстава ке биде скромен и ке изнесува само 30 денари.

Bookmark the permalink.

Comments are closed