ДЕНЕСКА ДВЕ ПРЕТСТАВИ ВО ДОМОТ НА КУЛТУРАТА

Денес театар „Колозов“ од Скопје ќе одигра две претстави во новиот Дом на култура во Македонска Каменица. Во 17.00 часот ќе биде прикажана детската театарска претстава „Љубопитната принцеза“, а веднаш потоа, во 19.30 часот ќе се одигра и хит-претставата „Женско царство“.

Ова гостување е дел од тридневната програма која се реализира по повод отворањето на новиот Дом на култура.

Се покануваат сите граѓани од општина Македонска Каменица денес да бидат дел од овие две порекрасни претстави во новиот Дом на Културата

Bookmark the permalink.

Comments are closed