Изјава за медиумите на градоначалникот на општина Македонска Каменица д-р Дарко Митевски по повод Каменичко Културно Лето 2016 год.

Градоначлникот на општина Македонска Каменица д-р Дарко Митевски даде изјава за медиумите по повод Каменичко Културно Лето 2016 год и ги повика сите граѓани на Република Македонија и регионот да присуствуваат на најголемото балканско музичко шоу кое оваа година ке се одржи на Градскиот плоштад во Македонска Каменица во период од 26 до 28 Август. Покровители на Каменичко Културно Лето 2016 година се општина Македонска Каменица, Рудник Саса и Културно-информативниот центар “Романса” Македонска Каменица

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed